Pushing the limit

De hoogwerker van de toekomst.

Kwaliteit maakt productiviteit.

Geef je team een HYRAX en verleg grenzen. De HYRAX neemt in het klein mee wat groots nodig is. De HYRAX telescoophoogwerker reikt verder dan je denkt. Komt hoger dan je verwacht. Is sterker dan je ziet. Het is de hoogwerker met de beste performance. Zo haal je alles uit een werkdag.

Achter de bus

Neem je HYRAX mee op een aanhangwagen.

Altijd waterpas

Hou je haaks dankzij het onderstel met 15° bi-leveling.

Tot 270 kg de lucht in

Genoeg ruimte voor man en materiaal.

Hoger en verder

Werk hoger, reik verder. Krijg meer gedaan.

Doorbraak

Groot maar klein.

Als je dacht dat jouw team maximaal presteert, heb je gelijk. Maar niet helemaal. Geef je medewerkers een HYRAX en ze bewijzen wat ze nog meer kunnen. Sneller en behendiger dan ooit werken ze met deze slimme telescoophoogwerker op hoogte (tot 12,6 meter!). Gemakkelijker dan voorheen transporteren ze deze hoogwerker naar elke werklocatie. Groot was nog nooit zo klein.

Visie

Performance is geen luxe.

Goed gereedschap is minstens het halve werk – misschien nog meer. De innovatieve techniek en slimme functionaliteit van de HYRAX telescoophoogwerker is dan ook geen luxe. Integendeel. Puur een kwestie van performance. Bekijk de HYRAX van elke kant, en je begrijpt de visie van onze engineers. Wie de grenzen van performance verlegt, komt verder. Elke dag. Elk uur. Bij elke klus. Dát is winst.

Voor elke tak een aanwinst

Voor de professional

Met een HYRAX telescoophoogwerker ben je handiger en sneller. Wat je werk ook is. Het is de altijd presterende werkhulp voor de professional. Om te werken zonder concessies.

Bouw

Industrie

Groenvoorziening

Verhuurbedrijven

Installateurs

Diensten

Evenementen

Overheid

“Met de HYRAX zijn we flexibeler dan ooit. Door zijn gewicht gaat hij makkelijk mee op de aanhanger en rijdt hij zonder problemen over de mestput in de stal.”

– Sander Brouwer, Brouwer Lichtstraten

Wereldwijd excelleren

Waar je ook bent. De HYRAX komt naar je toe. Binnen en buiten Europa. We bedienen de markt met onze dealers. Dealers die voldoen aan onze hoge kwaliteit en service eisen.

OOK DEALER WORDEN?

De innovatieve telescoophoogwerker

Een HYRAX telescoophoogwerker doet wat eigenlijk niet kan. Hij past op een aanhanger en tegelijkertijd verslaat hij zijn soortgenoten op de werklocatie. Hoe dat kan? Het is een telescoophoogwerker die gemaakt is op basis van briljante innovaties en keuzes.

De telescoophoogwerker, ook wel rupshoogwerker genoemd, laat zich snel bedienen, kan zichzelf opvallend smal maken en is voorzien van een slimme jib. De rupshoogwerker heeft daarnaast vertande keerwielen en een uitschuivend contradeel. Zo ben je met de HYRAX altijd stabiel en altijd productief.

Van ontwerp tot assemblage

Made in Holland.

De fabriek van HYRAX Industries is gevestigd in Wekerom (Gelderland). Hier vervaardigen we de telescoophoogwerkers in kleine series. Het is het epicentrum van engineering, productie én service. En dat is ideaal. Ontwikkeling en gebruikerservaringen komen bij elkaar, en worden vertaald in product(ie)keuzes.

Ook meer gedaan krijgen?

Ontdek de voordelen van de HYRAX MODEL 27.12