HYRAX Industries

Makers van de hoogwerker die grenzen verlegt.

Vanuit terugkerende vraag uit de markt merkten wij dat er ruimte was voor HYRAX. Grensverleggende machines waarbij de gebruiker centraal staat. De ambitie om simpelweg de béste hoogwerker te maken, veranderde in een plan. In 2017 begonnen we de eerste ideeën uit te werken. Hoe zou de machine eruit moeten zien waarmee je als gebruiker in élke situatie topprestaties kunt leveren? Hoe kunnen we keer op keer aan hoogwerkers gestelde grenzen verleggen?

Een veelbelovend ideaal

Onder de handen van onze engineers groeide langzaam maar zeker een revolutionaire machine. Doordacht tot in detail. We hielden vast aan ons ideaal: een machine die het mééste kan, en die tegelijk het meest compact is. Omdat we wisten dat die filosofie zich elke dag gaat terugbetalen aan de gebruikers. Onze slogan vat het samen. HYRAX. Pushing the limit. Zie het als een belofte.

Caspar van Woerden

Director / Sales
caspar@hyrax.nl

Jelte Mollema

Production engineer
jelte@hyrax.nl

Mandy Epping

Sales / Administration
mandy@hyrax.nl

Wilbert van Wessel

Operations manager
wilbert@hyrax.nl

Ontwikkeling, productie en service.

De fabriek van HYRAX is gevestigd in Wekerom. Hier vervaardigen we de hoogwerkers in kleine series. Het is het epicentrum van engineering, productie én service. En dat is ideaal. Ontwikkeling en gebruikerservaringen komen bij elkaar, en worden vertaald in product(ie)keuzes. Daarbij werken we nauw samen met een netwerk van leveranciers. Partners die we zorgvuldig hebben geselecteerd op onder meer kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.